نشست رونمایی و نقد و بررسی کتاب «دایرة المعارف جنبش‌های دینی نوظهور» برگزار می‌شود

۲۴ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۹ کد : ۲۱۲۶۶ خبر و اطلاعیه

کافه فلسفه با همکاری انتشارات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می‌کند:
نشست رونمایی و نقد و بررسی کتاب
 دایرة المعارف جنبش‌های دینی نوظهور
نوشتهٔ پیتر بی. کلارک
ترجمه دکتر هادی وکیلی
انتشارات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

با حضور:
▫️دکتر هادی وکیلی (مترجم و عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی)
▫️دکتر سیداحمد غفاری قره باغ (عضو هیئت علمی مؤسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران)
▫️دکتر احمد شاکرنژاد (عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی)

دوشنبه ۲۹ شهریور ساعت ۱۸
این دایرة المعارف حاوی ۴۲۸ مقاله از دانشگاهیان برجسته است که نمونه‌هایی قابل توجه از جنبش‌های دینی نوظهور در هریک از قاره‌ها را بررسی می‌کنند. کلارک به عنوان ویراستار، درآمدی با عنوان «ادیان جدید به عنوان پدیده‌ای جهانی» و مقاله‌ای مفید با عنوان «گونه‌شناسی ادیان جدید» در این دایرة المعارف گنجانده است. این دایرة‌المعارف مرجعی تحقیقی، روزآمد و مهم برای کتاب‌خانه‌های دانشگاهی به شمار می‌رود. با این حال، این دایرة‌المعارف از اشکالاتی نیز برخوردار است که در این نشست به آن پرداخته خواهد شد.

کلید واژه ها: نقد کتاب کافه فلسفه دایرة المعارف جنبش‌های دینی نوظهور هادی وکیلی