حضور پژوهشگاه علوم انسانی در سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب (۲۱ تا ۳۱ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱)

۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ | ۱۳:۰۴ کد : ۲۲۴۴۹ مهم‌ترین اخبار

پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، بزرگترین مرکز پژوهشی علوم انسانی کشور،  وظیفه پژوهش در اکثر  رشته‌های علوم انسانی را ازجمله: فلسفه، علوم اجتماعی، علوم سیاسی، روان‌شناسی، اقتصاد، مدیریت، ارتباطات و رسانه، زبان‌‌شناسی، زبان و ادبیات فارسی، زبان و ادبیات عربی، تاریخ، مطالعات قرآنی و عرفان برعهده دارد. بنابراین، با هدف معرفی و ارائة کتاب‌ها و نشریات پژوهشگاه، ایجاد فضایی مناسب برای آشنایی و گفت‌وگوی مستقیم علاقه‌مندان با برخی از صاحب‌نظران حوزه علوم انسانی کشور، و ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب که از  21 تا 31 اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) برگزار می‌شود، حضور خواهیم داشت.

بدین‌وسیله مقدم همه اندیشمندان، صاحب‌نظران و پژوهشگران محترم را، اعم از استادان، محققان، دانشجویان، و علاقه‌مندان علوم انسانی، برای بازدید از غرفه پژوهشگاه (سالن شبستان، بخش ناشران دانشگاهی، راهروی 10، غرفه 15) گرامی می‌داریم.

گفتنی‌است، علاقه‌مندان علاوه‌بر حضور در محل نمایشگاه (10 صبح تا 8 بعدازظهر) می‌توانند از طریق وبگاه: https://book.icfi.ir به‌صورت مجازی کتاب‌های پژوهشگاه را تهیه فرمایند.

هم‌چنین 20درصد تخفیف به همه کتاب‌های عرضه‌شده در این دوره تعلق می‌گیرد.

لطفاً سؤال‌ها، انتقادها، و پیشنهادهای خود را از طریق شماره‌های: 02188612479  و 09999529466 مطرح فرمائید.

آثار کمیاب پژوهشگاه علوم انسانی در سی‌وسومین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران عرضه می‌شود

کلید واژه ها: حضور پژوهشگاه علوم انسانی در سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب (21 تا 31 اردیبهشت‌ماه 1401) سی‌وسومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب که از 21 تا 31 اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۱ علوم علوم انسانی انسانی کتاب پژوهشگاه زبان مندان علاقه مندان