به‌مناسبت گرامی‌داشت سالروز بازگشت شکوهمندانه‌ی آزادگان به میهن صورت می‌گیرد

۲۱ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۴:۲۴ کد : ۱۹۶۳۱ خبر و اطلاعیه

به‌مناسبت گرامی‌داشت سالروز بازگشت شکوهمندانه‌ی آزادگان به میهن صورت می‌گیرد
رونمایی از کتاب دانشنامه‌ی آزادگان با حضور وزیر علوم

مراسم رونمایی از کتاب دانشنامه‌ی آزادگان به مناسبت گرامی‌داشت سالروز بازگشت شکوهمندانه‌ی آزادگان سرافراز به میهن اسلامی‌مان، روز بیست‌وپنجم مردادماه 1399 با حضور دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری برگزار می‌شود.
در این مراسم که روز شنبه، ساعت ۸ صبح در محل پژوهشکده‌ی دانشنامه‌نگاری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی واقع در سعادت‌آباد، بلوار فرهنگ، خیابان داوود رشیدی، بن‌بست دانش برگزار می‌شود، علاوه‌بر  وزیر علوم؛ مهندس سعید اوحدی معاون رییس‌جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران و حجت‌الاسلام علی‌اکبر ابوترابی نماینده‌ی ولی فقیه در امور آزادگان نیز حضور خواهند داشت.

این مراسم از طریق لینک زیر به صورت زنده پخش خواهد شد.

کلید واژه ها: رونمایی کتاب سالروز بازگشت آزادگان وزیر علوم کتاب دانشنامه آزادگان پژوهشگاه ihcs research center پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی