امضاء تفاهم نامه همکاری پژوهشگاه و دانشگاه خوارزمی

۲۷ آذر ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۹ کد : ۱۸۹۵۲ مهم‌ترین اخبار

با حضور دکتر قبادی، رئیس پژوهشگاه در محل دانشگاه خوارزمی تفاهم نامه همکاری با این دانشگاه به امضاء رسید.
بنا به فراهم‌بودن زمینه های مشترک همکاری فیما‌بین پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و دانشگاه خوارزمی در ابعاد آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و امکان بهره‌مندی از ظرفیت‌های متقابل، روز سه‌شنبه 26 آذر ماه 98 تفاهم نامه همکاری مشترکی بین طرفین به امضاء رسید.

این تفاهم نامه در پاسخ به دو دیدار اخیر دکتر حبیبی، رئیس دانشگاه خوارزمی از پژوهشگاه و حضور دکتر قبادی برای سخنرانی هفته پژوهش آن دانشگاه و پیرو مذاکرات فیمابین در خصوص انعقاد تفاهم‌نامه مشترک حین مراسم هفته پژوهش؛ در محل دانشگاه خوارزمی، تفاهم نامه مبادله شد.

کلید واژه ها: دانشگاه خوارزمی تفاهم نامه پژوهشگاه ihcs research center پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی