اعلام نیاز فراخوان جذب هیات علمی پیمانی بهمن ماه 1393

۱۹ بهمن ۱۳۹۳ | ۱۷:۳۵ کد : ۹۳۵۳ خبر و اطلاعیه

اعلام نیاز فراخوان جذب هیات علمی پیمانی بهمن ماه 1393

مقدمه:

با در نظر گرفتن این که  پژوهش و تحقیق و تتبع در تمامی حوزه‌های علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و کمک به توسعه بیشتر علوم انسانی در کشور از جمله اهداف و وظایف اصلی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به شمار می‌رود، هم اکنون مأموریت‌ها و چشم اندازهای آتی پژوهشگاه با توجه به مقتضیات جوامع امروزی در حال تغییر و تحول اساسی است که بر اساس آن امید می‌رود این پژوهشگاه بتواند در تغییر و تحولات اساسی در حوزه علوم انسانی نقشی مهم ایفا نماید .

از آنجا که تحقق این اهداف اساسی وابسته به حضور اعضای هیات علمی توانمند به لحاظ علمی و فرهنگی می باشد، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی بر آن است تا در جهت حفظ، توسعه و ارتقاء این نقش و رسالت اساسی، اعضاء هیات علمی مورد نیاز خود را از بین فرهیختگان و فارغ التحصیلان دوره دکتری تخصصی (PHD) دانشگاههای معتبر داخل و خارج کشور که متخلّق به اخلاق علمی و دانشگاهی بوده و از انگیزه و نگرش فکری تکامل یافته در جهت ارتقاء جایگاه دانش در سطح ملی و بین المللی و ارائه خدمت به جامعه برخوردار باشند را با شرایط ذیل استخدام نماید .

شرایط عمومی :

1-      داشتن مدرک دکتری از دانشگاه معتبر

2-      وفاداری به نظام

3-      کارمند رسمی – قطعی هیچ یک از نهادهای دولتی نباشد و در صورت پیمانی و رسمی آزمایشی بودن پیش از ثبت نام ملزم به انصراف می باشد.

4-      شرایط سنی (حداکثر 40سال)

5-   شرط معدل (حداقل معدل 16 برای کارشناسی، 17 برای کارشناسی ارشد و 18 برای دکتری در رشته های علوم انسانی و 14 برای کارشناسی و 16 برای کارشناسی ارشد در رشته های مهندسی و پزشکی)

6-      دارا بودن مدرک پایان خدمت وظیفه عمومی و یا معافیت قانون دائم (برای آقایان)

شرایط اختصاصی :

1-      دارا بودن سوابق پژوهشی درخشان و مرتبط شامل مقالات و طرح های پژوهشی (حداقل 3 مقاله isc )

2-      مسلط بودن به حداقل دو زبان زنده دنیا (عربی و انگلیسی)

3-      حضور در همایش های بین المللی داخلی و خارجی

4-      دفاع از یک پروپوزال طرح نامه­ی پژوهشی در جلسه کارگروه علمی

5-      اجرا یا همکاری مؤثر در دو پروژه تحقیقاتی

متقاضیان محترم جهت ثبت نام اینجا کلیک نمایید. http://farakhan.mjazb.ir

رشته

گرایش