فراخوان دومین همایش ملی: مبانی نظری هنرهای تجسمی ایران در سه دهه اخیر از منظر جامعه شناسی

۲۹ دی ۱۳۹۳ | ۱۱:۱۱ کد : ۹۲۴۴ خبر و اطلاعیه

با همت انجمن علمی هنرهای تجسمی ایران و استقبال پژوهشگران و هنرمندان گرامی،اولین همایش " مبانی نظری هنرهای تجسمی ایران در سه دهه اخیر" پنجم اسفند ماه سال گذشته درتالار فارابی دانشگاه هنربرگزار گردید.

این انجمن در نظردارد در اسفند ماه سال جاری، دومین همایش خود را با نام «مبانی نظری هنرهای تجسمی ایران در سه دهه اخیر از منظر جامعه شناسی» نیز با محوریت همایش اول و با رویکرد "جامعه شناسی هنر"  ، با مشارکت دانشگاه الزهرا ( معاونت فرهنگی اجتماعی معاونت پژوهشی) برگزار نماید. چراکه باور دارد بسیاری از تصمیم گیری ها در زمینه هنرهای تجسمی از زیبایی شناسی گرفته تا اقتصادی ، سیاسی  و  سیاست گذاری های فرهنگی/ هنری مستلزم دانش و اطلاعات گسترده ازپژوهش های  جامعه شناسی هنر است.

جامعه شناسی هنر نیز همگام با  تحولات اجتماعی چند دهه اخیر در سطح جهانی دستخوش دگرگونی و تحولات کلی شده و دیدگاه های تازه ای در این زمینه مطرح شده است. امید است با پژوهش های  شما اندیشمندان و هنرمندان عزیز درزمینه مضامین ذیل بتوانیم  درتدوین  بخش قابل توجهی از این دیدگاه های نوین موثر باشیم:

محورهای همایش:

1. هنرهای تجسمی ایران از منظر جامعه شناسی
  2. تاثیرات متقابل جامعه و هنرهای تجسمی
  3. جهانی شدن و چالش های هنر های تجسمی ایران
  4. زمینه های اجتماعی هنرهای تجسمی و تاثیرات آن در پیشرفت و توسعه فرهنگی
  5. تجلی تفکر ایرانی-اسلامی در هنرهای تجسمی ایران
  6. تحلیل جامعه شناسانه هویت ملی و مولفه های آن در هنرهای تجسمی
  7. ویژگی های اجتماعی مخاطبان هنرهای تجسمی
  8. اقتصاد هنر و سیاست های هنری در عرصه هنرهای تجسمی
  9. اقتصاد هنر و موقعیت هنرمندان عرصه تجسمی در ایران
  10. نقش نگارخانه ها در اقتصاد هنرهای تجسمی ایران

دبیر همایش: دکتر آناهیتا مقبلی

کمیته سیاستگزاری همایش: دکتر سید حسن سلطانی – دکتر محمد کاظم حسنوند – دکتر جلال الدین سلطان کاشفی - دکتر پریسا شاد قزوینی - دکتر آناهیتا مقبلی - دکتر عفت السادات افضل طوسی

کمیته علمی (داوری مقالات)دومین همایش : دکتر پریسا شاد قزوینی - دکتر آناهیتا مقبلی - دکتر عفت السادات افضل طوسی- دکترعلی اصغر شیرازی – دکتر میترا معنوی راد – دکتر کبری روشن فکر- آقای مصطفی خزایی.

کمیته اجرایی :  آقایان : فریدون مردانی – رضا سمیعی     خانم ها: سیما پاک سرشت - زهرا عیشی – فاطمه عبدالله زاده

گاه شمار همایش:

• ارسال چکیده : 30 آذر 93
  • داوری اول مقالات: 10 دی 93
  • ارسال اصل مقالات : 30 دی 93
  • اعلام نتیجه داوری مقالات: 10 بهمن 93
  • برگزاری همایش :  5 اسفند 1393
  • آدرس ایمیل: info@avoa.ir
  • سایت همایش و انجمن:  avoa.ir www. – avoa.onlineartgallery.ir
  • شماره تماس : 09360499288 ( سیما پاک سرشت مدیر روابط عمومی)
  • مکان برگزاری: پژوهشگاه علوم انسانی و مطا لعات فرهنگی
  • آدرس: تهران بزرگراه کردستان – نبش خیابان 64 – جنب ساختمانهای آ.اس. پ - طبقه همکف – سالن حکمت