کارگاه تخصصی ادبیات تطبیقی؛ مبانی، چالش ها و کارکردها

۲۷ دی ۱۳۹۳ | ۱۲:۵۷ کد : ۹۲۲۹ خبر و اطلاعیه
کارگاه تخصصی ادبیات تطبیقی؛ مبانی، چالش ها و کارکردها

گروه زبان و ادبیات عربی شورای بررسی متون پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با همکاری انجمن ایرانی زبان و ادبیات عربی کارگاه تخصصی ادبیات تطبیقی؛ مبانی، چالش ها و کارکردها را برگزار می­ کند.

مدرسان کارگاه:

دکتر بهمن نامور مطلق (هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی)

دکتر علیرضا انوشیروانی (هیئت علمی دانشگاه شیراز)

دکتر المیرا دادور (هیئت علمی دانشگاه تهران )

دکتر علی اصغر قهرمانی مقبل (هیئت علمی دانشگاه خلیج فارس بوشهر)

محورهای کارگاه:

مبانی و نظریه­های جدید ادبیات تطبیقی

آسیب­ها و چالش­های ادبیات تطبیقی

نمونه­های تطبیقی ادبیات فارسی و غربی

نمونه­های تطبیقی ادبیات فارسی و عربی

این کارگاه 16 ساعته در روزهای چهارشنبه و پنج شنبه 6 و 7 اسفند ماه 1393 برگزار خواهد شد.

هزینه ثبت نام این کارگاه برای اعضای هیئت علمی 1.000.000 ریال و برای دانشجویان  750.000 ریال شماره تلفن جهت ثبت نام  88490213  021 (آقای صحرایی) ساعت ثبت نام 8 صبح الی 15 عصر علاقه‌مندان لطفا شهریه ثبت نام را به شماره حساب 5109789213 بانک ملت (شعبه سرچشمه کد64394) به نام درآمدهای اختصاصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی واریز نمایند و اسکن­های فیش پرداختی، کارت ملی، و کارت دانشجویی (برای دانشجویان) خود را به آدرس الکترونیکی workshop.ihcs@gmail.com ارسال نمایند .

مهلت ثبت نام: تا 1393/12/5

محل برگزاری کارگاه: بزرگراه کردستان، نبش خیابان 64 غربی، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، سالن حکمت

یادآور می شود به شرکت کنندگان گواهی حضور به مدت 16 ساعت اعطا خواهد شد.
برای دریافت فرم ثبت نام به فایل های پیوستی ذیل مراجعه فرمایید.

فایل های ضمیمه