نشست نقد و بررسی و نمایش فیلم «مارتین لوتر» از منظر رسانه‌ای و تبلیغات اقناعی

۲۴ دی ۱۳۹۳ | ۱۳:۰۴ کد : ۹۱۵۹ خبر و اطلاعیه
نشست نقد و بررسی و نمایش فیلم «مارتین لوتر» از منظر رسانه‌ای و تبلیغات اقناعی

پژوهشکده مطالعات فرهنگی و ارتباطات نشست نقد فیلم برگزار می کند. در این نشست فیلم  «مارتین لوتر» نمایش داده شده و از منظر رسانه‌ای و تبلیغات اقناعی نقد و بررسی خواهد شد.

نقادان حاضر در این نشست دکتر اکبر عالمی دانشیار دانشگاه تربیت مدرس و کارگردان ایرانی است که غالب کارهای وی در ژانر مستند ارائه شده است و دکتر علیرضا منجمی از اساتید پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی می باشند.

زمان برگزاری نشست سه‌شنبه 30 دی‌ماه 1393 از ساعت 13 الی 17 در محل پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی سالن حکمت برگزار خواهد شد.

محل برگزاری: بزرگراه کردستان،خیابان ایرانشناسی (64)، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، طبقه همکف، سالن حکمت

فایل های ضمیمه