کارگاه: نسخه‌شناسی و تصحیح متون تاریخی

۲۳ دی ۱۳۹۳ | ۱۲:۲۹ کد : ۹۱۴۷ خبر و اطلاعیه
کارگاه: نسخه‌شناسی و تصحیح متون تاریخی

انجمن ایرانی تاریخ  با همکاری پژوهشکده ادبیات پژوهشگاه علوم انسانی کارگاه آموزشی نسخه‌شناسی و تصحیح متون تاریخی برگزار می‌کند مدرس کارگاه استاد جمشید کیان فر می باشند.

در این کارگاه تعریف متن، شناسایی متون کهن، چگونگی تشخیص اقدم نسخ و تهیه نسخه ها، اطمینان از صحت انتساب نسخ به مؤلف، اهمیت کاغذ، خطوط، کاتبان ،محل کتابت و تزئینات  نسخه ها، سبک های تذهیب و تصویرهای ایرانی و غیر ایرانی آموزش داده خواهد شد.

تاریخ برگزاری: روزهای سه شنبه 7، 14 و 21 بهمن ماه 93

محل برگزاری: سالن ادب

ساعت برگزاری: 9-13

هزینه ثبت نام: 600000 ریال و برای دانشجویان

دانشجویان با ارائه کارت دانشجویی: ریال400000

اولویت با افرادی می‌باشد که زودتر ثبت‌نام نمایند.

متقاضیان می‌بایست با مراجعه به سایت پژوهشگاه فرم ثبت نام کارگاه‌ها را دریافت و پس از  تکمیل،  به همراه  کپی کارت ملی و فیش واریزی (شماره حساب 5109789213 بانک ملت (شعبه سرچشمه کد64394)  به نام درآمدهای اختصاصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی) به صورت حضوری به دفتر آموزش‌های آزاد تخصصی مدیریت تحصیلات تکمیلی واقع در پل کریم خان، مابین خیابان شهید قرنی و خیابان ایرانشهر، پلاک 178، طبقه هفتم، اتاق 7 تحویل یا اسکن مدارک خود را به آدرس ایمیل workshop.ihcs@gmail.com  ارسال نمایند. لازم به ذکر است در صورت ارسال مدارک به صورت الکترونیکی ارائه اصل فیش در روز کارگاه الزامی است.

شماره تماس 88490213
فرم ثبت نام را می توانید در فایل های پیوستی ذیل دانلود نمایید.

فایل های ضمیمه