بیست و ششمین نشست جامعه شناسی: «چرا نظام های سیاسی در جهان متفاوتند؟»

۱۱ آذر ۱۳۹۳ | ۱۴:۵۸ کد : ۸۶۳۶ خبر و اطلاعیه
بیست و ششمین نشست جامعه شناسی: «چرا نظام های سیاسی در جهان متفاوتند؟»

پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با همکاری انجمن جامعه شناسی ایران بیست و ششمین نشست جامعه شناسی خود را با عنوان چرا نظام های سیاسی در جهان متفاوتند؟ با مروری بر کتاب جامعه شناسی دموکراسی و استبداد برگزار می کند.

این نشست با حضور نویسنده کتاب دکتر مجتبی شاهنوشی و دکتر فرهنگ ارشاد، دکتر رضا فاضل، دکتر حسینعلی نوذری، دکتر محمد سالار کسرایی و دکتر سید آیت الله میرزایی برگزار خواهد شد.

زمان برگزاری نشست دوشنبه 17 آذرماه 93 از ساعت 14 الی 16 در محل پژوهشگاه علوم انسانی، سالن اندیشه می باشد.

محل برگزاری: بزرگراه کردستان،خیابان ایرانشناسی (64)، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، طبقه سوم، سالن اندیشه.

برای دستیابی به اطلاعات بیشتر و یا آخرین اخبار پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به سایت پژوهشگاه به نشانی www.ihcs.ac.ir   مراجعه فرمائید.

فایل های ضمیمه