نشست علمی نقد و بررسی کتاب «شیعه شناسان غربی و اصول اعتقادات شیعه دوازده امامی»

۰۱ آذر ۱۳۹۳ | ۱۴:۴۱ کد : ۸۵۴۵ خبر و اطلاعیه
نشست علمی نقد و بررسی کتاب «شیعه شناسان غربی و اصول اعتقادات شیعه دوازده امامی»

گروه پژوهشی تاریخ و تمدن غرب پژوهشکده غرب‌شناسی و علم‌پژوهی نشست علمی نقد و بررسی کتاب «شیعه شناسان غربی و اصول اعتقادات شیعه دوازده امامی» برگزار می کند. این نشست با حضور دکتر حسین کلباسی (استاد دانشگاه علامه طباطبایی)، دکتر شهین اعوانی (عضو هیئت علمی موسسه پژوهشی حکمت و فلسفه ایران)، دکتر مریم کیانی فرد (عضو هیئت علمی دانشنامه جهان اسلام)، دکتر مریم صانع‌پور (عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی)، دکتر سیده زهرامبلّغ (عضو هیئت علمی دانشنامه جهان اسلام) و دبیر جلسه دکتر محمدتقی طباطبایی (عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی) خواهد بود.

زمان برگزاری این نشست مورخ 8 آذرماه 1393 از ساعت 9 الی 12 در محل پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی سالن حکمت می‌باشد.

نشانی محل برگزاری: برگزاره کردستان، خیابان ایرانشناسی (64 غربی)،پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، طبقه همکف، سالن حکمت.

فایل های ضمیمه