سخنرانی: آسیب شناسی پژوهش های دانشگاهی

۰۹ مهر ۱۳۹۳ | ۱۶:۳۴ کد : ۸۲۶۸ خبر و اطلاعیه
سخنرانی: آسیب شناسی پژوهش های دانشگاهی

«آسیب شناسی پژوهش های دانشگاهی» عنوان سخنرانی دکتر بهاره نصیری است که شنبه 26 مهرماه 1393  از ساعت 13 الی 15 در سالن اندیشه پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می‌شود.

این سخنرانی در پی آسیب شناسی وضعیت موجود پژوهش و پژوهشگری در ایران است و سعی دارد به آسیب شناختی، روش شناختی و اجرایی پژوهش بویژه در زمینه پایان نامه های دانشجویی و خلا ها و کاستی های موجود در دانشگاه ها بپردازد و در موارد لزوم راهکارهای مناسب را پیشنهاد می کند. در این سخنرانی بیشتر از روش مشاهده و تجربه کار با دانشجویان در گردآوری اطلاعات استفاده شده است، هرچند که به نمونه های عینی و تاریخی نیز توجه شده است.

محل برگزاری: بزرگراه کردستان، نبش خیابان 64 غربی، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، طبقه سوم. سالن اندیشه.

فایل های ضمیمه