کارگاه «شناخت، مکان و ترجمه»

۱۰ خرداد ۱۳۹۳ | ۱۳:۳۱ کد : ۷۵۸۹ خبر و اطلاعیه
کارگاه «شناخت، مکان و ترجمه»

کارگاه «شناخت، مکان و ترجمه» در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار خواهد شد. مدرسان این کارگاه خانم دکتر آزیتا افراشی و خانم دکتر فرزانه فرحزاد است. این کارگاه 4 ساعته روز شنبه 17 خرداد 1393 برگزار خواهد شد. هزینه ثبت نام این کارگاه برای عموم 300.000 ریال تعیین شده است که دانشجویان با ارائه کارت معتبر 150.000 ریال پرداخت خواهند کرد. مهلت ثبت نام تا تاریخ 12 خرداد 1393 تعیین شده است و متقاضیان می‌بایست با مراجعه به سایت پژوهشگاه فرم ثبت نام کارگاه‌ها را دریافت و پس از  تکمیل،  به همراه  کپی کارت ملی و فیش واریزی (به شماره حساب 0107428525007 بانک ملی به نام درآمدهای اختصاصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی) به صورت حضوری به دفتر آموزش‌های آزاد تخصصی مدیریت تحصیلات تکمیلی واقع در پل کریم خان، مابین خیابان شهید قرنی و خیابان ایرانشهر، پلاک 178، طبقه چهارم، اتاق 7 تحویل یا اسکن مدارک خود را به آدرس ایمیلworkshop.ihcs@gmail.com  ارسال نمایند. لازم به ذکر است در صورت ارسال مدارک به صورت الکترونیکی ارائه اصل فیش در روز کارگاه الزامی است.

لازم به ذکر است به تمامی شرکت کنندگان گواهی معتبر شرکت در کارگاه آموزشی ارائه خواهد شد. متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن 88490213 تماس حاصل فرمایند. محل برگزاری کارگاه در بزرگراه کردستان، نبش خیابان 64 غربی، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، سالن حکمت خواهد بود.

جهت دریافت فرم ثبت نام اینجا را کلیک کنید

فایل های ضمیمه