سمینار چشم‌اندازهای نو در فلسفهٔ علم

۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۳ | ۱۸:۳۴ کد : ۷۵۶۸ خبر و اطلاعیه
سمینار چشم‌اندازهای نو در فلسفهٔ علم

گروه فلسفهٔ علم و فناوری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ سوم خرداد 1393 سمینار دانشجویی با عنوان چشم‌اندازهای نو در فلسفهٔ علم را برگزار خواهد کرد. این سمینار در تلاش است با پرداختن به موضوعات بدیع و نو که امروزه ذیل عنوان فلسفهٔ علم عام (General Philosophy of Science ) مطرح هستند، بستری مناسب برای طرح آنها در جامعهٔ فکری ایران باز کند. این سمینار در سه محور اصلی سازماندهی شده است. در محور سبک‌های تفکر علمی خانم سروش و آقای باقریان، در محور علم کاربردی، کاربست علم و علم تکنولوژیک، آقایان هاشمی و روزبهانی و در محور پست‌مدرنیسم، هرمونتیک علم و علم تکنولوژیک، آقایان شفاه، باقرپور و شعبانی به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت. دبیر علمی سمینار را دکتر علیرضا منجمی عهده‌دار است.

مکان: خیابان کریمخان، بین ایرانشهر و سپهبد قرنی، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، ساختمان تحصیلات تکمیلی طبقهٔ هفتم

زمان: سوم خرداد 1393 از ساعت 14 تا 17

فایل های ضمیمه