سخنرانی دکتر ابراهیم فیاض؛نحوه استفاده از رسانه های نوین در تراز نظام اسلامی

۱۶ بهمن ۱۳۹۲ | ۱۳:۲۵ کد : ۷۲۵۷ خبر و اطلاعیه
« نحوه استفاده از رسانه های نوین در تراز نظام اسلامی» عنوان سخنرانی دکتر ابراهیم فیاض است که 16 بهمن از ساعت 13:30 تا 15:30 در سالن اندیشه پژوهشگاه انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می شود.

خلاصه سخنرانی:

ارتباطات دانش آینده است.ترسیم آینده و تسلط بر آن نسبت مستقیمی با تاملات ارتباط شناختی دارد.اینکه رسانه های نوین چه اقتضائاتی را برای آینده ایران و جهان تدارک دیده اند به نحو مستوفایی در آینده پژوهی ارتباطات معنی دار است.هیچ دانشی به وسع ارتباطات یارای دیدبانی آینده و ترسیم آن نیست.آنده نظام اسلامی هم تا حدود زیادی با آینده ارتباط شناختی در ارتباط است.پیوند خوردن گفتمان ارتباطی و گفتمان انقلابی در آینده ایران در چارچوب این مساله اصلی است.