دو کارگاه آموزشی متن‌خوانی متون فلسفی بر اساس متن لاتینی و یونانی

دو کارگاه آموزشی متن‌خوانی متون فلسفی بر اساس متن لاتینی و یونانی
فلسفه اخلاق در یونان باستان
متن خوانی (ترجمه و شرح)«اخلاق نیکوماخوس» ارسطو بر اساس متن یونانی

کارگاه آموزشی متن خوانی (ترجمه و شرح)«اخلاق نیکوماخوس» ارسطو بر اساس متن یونانی با محوریت فلسفه اخلاق در یونان باستان با تدریس دکتر مزدک رجبی به مدت 15 جلسه (30 ساعت) در پژوهشگاه علوم انسانی برگزار خواهد شد. زمان برگزاری این کارگاه روزهای شنبه از تاریخ 19 بهمن 1392 ساعت 10 الی 12 خواهد بود.

درآمدی به اندیشه فلسفی رنسانس

کارگاه آموزشی متن خوانی (ترجمه و شرح)«در باب ناآگاهی آموخته شده» نیکلاس کوزانوس بر اساس متن لاتینی با تدریس دکتر مزدک رجبی به مدت 15 جلسه (30 ساعت) در پژوهشگاه علوم انسانی برگزار خواهد شد. زمان برگزاری این کارگاه روزهای یکشنبه از تاریخ 20 بهمن 1392 ساعت 10 الی 12 خواهد بود.

هزینه ثبت نام هر کارگاه 1.500.000 ریال برای عموم اعلام شده است که دانشجویان با ارائه کارت معتبر دانشجویی از 20 درصد تخفیف برخوردار خواهند بود و باید 1.200.000 ریال پرداخت کنند. متقاضیان تا تاریخ 12 بهمن 1392 فرصت دارند هزینه ثبت‌نام خود را به شماره حساب 0107428525007 بانک ملی (سیبا) به نام درآمدهای اختصاصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی واریز نمایند و ضمن مراجعه به دفتر آموزش‌های آزاد تخصصی مدیریت تحصیلات تکمیلی واقع در پل کریم خان، مابین خیابان شهید قرنی و خیابان ایرانشهر، پلاک 187، طبقه چهارم، اتاق 7 مدارک خود به صورت حضوری ارائه نمایند.

لازم به ذکر است به تمامی شرکت‌کنندگان گواهی معتبر شرکت در کارگاه آموزشی ارائه خواهد شد. متقاضیان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند با شماره تلفن 88490213 یا با ایمیل workshop.ihcs@gmail.com   تماس حاصل فرمایند. محل برگزاری کارگاه در بزرگراه کردستان، نبش خیابان 64 غربی، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، سالن حکمت خواهد بود.

برای دریافت پوستر کارگاه‌ها فایل های ضمیمه را مشاهده فرمایید.
همچنین برای آشنایی با مدرس این دوره اینجا را کلیک فرمایید.

فایل های ضمیمه

99 15123 15128