مجموعه درس گفتارهای نظریه فرهنگی (مطالعات فرهنگی) برگزار می شود

۲۰ آبان ۱۳۹۲ | ۱۷:۲۶ کد : ۶۸۶۳ خبر و اطلاعیه
مجموعه درس گفتارهای نظریه فرهنگی (مطالعات فرهنگی) برگزار می شود

یه مدت 10 جلسه برگزار خواهد شد.برای کسب اطلاعات بیشتر با  تلفن های 88317194  و یا 09191227856 تماس بگیرید.

هزینه شرکت کارگاه 120 هزار تومان است که دانشجویان با ارائه کارت دانشجویی مبلغ 80 هزار تومان پرداخت خواهند کرد.علاقه مندان باید شهریه دوره را بهحساب بانک ملی (سیبا) به شماره 0107428525007 به نام درآمدهای اختصاصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی واریز کنند.

به دلیل محدود بودن ظرفیت کارگاه اولویت با داوطلبانی می باشد که زودتر ثبت نام کنند.

زمان ثبت نام 10 آبان 1392 لغایت 09 آذر 1392 اعلام شده و محل تشکیل کلاس های سالن حکمت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی (بزرگراه کردستان، نبش خیابان 64 غربی، ) خواهد بود.

به تمامی شرکت کنندگان گواهی معتبر شرکت در کارگاه آموزشی ارائه می شود.

سرفصل ها :

نظریه فرهنگی چیست؟

نظریه هراس اخلاقی (کوهن، تامسون و ..)

نظریه خرده فرهنگی (هبدیج، ویلیس، استوارت هال ... ).

نظریه پساخرده  فرهنگی (ماگلتون، تورنتون، ردهد، بنت  و ...)

نظریه دریافت (فیسک، جیمز لال، و ...).

نظریه مقاومت در زندگی روزمره (میشل دوسرتو)

نظریه کارناوالی شدن (باختین)

نظریه مقاومت (جیمز اسکات)

نظریه فرهنگی پساساختارگرا و پسامدرن