کارگاه روش تحقیق کیفی؛تحلیل گفتمان (مفاهیم، رویکردهای نظری و رویه های عملی)

۲۰ آبان ۱۳۹۲ | ۱۷:۲۰ کد : ۶۸۶۲ خبر و اطلاعیه
کارگاه روش تحقیق کیفی؛تحلیل گفتمان (مفاهیم، رویکردهای نظری و رویه های عملی)

یک دوره جدید از کارگاه های روش تحقیق کیفی با موضوع تحلیل گفتمان (مفاهیم، رویکردهای نظری و رویه های عملی) در پژوهشگاه علوم انسانی برگزار می شود.مدرس این دوره دکتر دکتر مسعود کوثری (عضو هیأت علمی دانشگاه تهران) است.زمان برگزاری شنبه 9 آذر از ساعت 8:30 تا 16:00 و زمان ثبت نام از اول تا نهم  آذر اعلام شده است.

هزینه شرکت کارگاه 60 هزار تومان است که دانشجویان با ارائه کارت دانشجویی مبلغ 40 هزار تومان پرداخت خواهند کرد.مبلغ شهریه باید به حساب بانک ملی (سیبا) به شماره 0107428525007 به نام درآمدهای اختصاصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی واریز شود.به دلیل محدود بودن ظرفیت کارگاه اولویت با داوطلبانی می باشد که زودتر ثبت نام نمایند.به تمامی شرکت کنندگان گواهی معتبر شرکت در کارگاه آموزشی ارائه خواهد شد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با تلفن های 88317194   یا 09191227856  تماس بگیرید.

محل برگزاری:  بزرگراه کردستان، نبش خیابان 64 غربی، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی – سالن حکمت

سرفصل ها :

تعاریف و مفاهیم اصلی تحلیل گفتمان