هشتمین اثر پژوهشی گروه پژوهشی جامعه و امنیت منتشر شد

۱۰ مهر ۱۳۹۲ | ۱۷:۴۲ کد : ۶۷۴۷ خبر و اطلاعیه
هشتمین اثر پژوهشی گروه پژوهشی جامعه و امنیت منتشر شد

«امنیت اجتماعی‌شده؛ رویکرد اسلامی» هشتمین اثر گروه پژوهشی جامعه و امنیت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی است که به تازگی روانه بازار کتاب شده است.

این کتاب، نتیجه پژوهش یکی از طرح های مرحله اول منظومه تحقیقاتی «طرح جامع مطالعات امنیت اجتماعی» است که به قلم دکتر افتخاری نگاشته شده است. هدف تحقیق شناخت مفهومی و تحلیل نظری «امنیت اجتماعی شده» در گفتمان اسلامی است. اگرچه تاکنون در ارتباط با امنیت در اسلام منابع خوبی تحقیق و منتشر شده ،اما تلاش برای ارایه تحلیلی علمی و نظام مند در موضوع «امنیت اجتماعی شده» کمتر در دستورکار بوده که امید می‌رود اثر حاضر این نقیصه را تا حدودی رفع نماید. نکته بدیع کتاب حاضر ،اول به روش آن بازمی‌گردد که نوآورانه و ابتکاری است، و دیگر به نظریه‌پردازی بومی آن که مبتنی بر اصول اسلامی  است. درمجموع این پژوهش را می‌توان کاری درخور توجه و متمایز از گفتمان غربی ارزیابی نمود که مطالعه آن به تمامی پژوهشگران، دانشجویان و اساتید حوزه مطالعات امنیتی و علاقه‌مندان به نظریه‌های اسلامی، توصیه می‌شود.

برای تهیه این اثر به کتابفروشی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به شماره ت88317192 تماس حاصل فرمایید.

فایل های ضمیمه