بررسی مکتب آنال در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

۲۷ شهریور ۱۳۹۲ | ۱۳:۲۶ کد : ۶۶۹۳ خبر و اطلاعیه

«مکتب آنال بین جامعه شناسی تاریخی و انسان شناسی تاریخی»در یک سخنرانی توسط دکتر محمدعلی مرادی مورد بررسی قرار می گیرد .

این سخنرانی از مجموعه سلسله سخنرانی‌های علمی پیرامون جامعه‌شناسی تاریخی در ایرانصورت می گیرد. این مجموعه سخنرانی‌ها با هدف ترویج رویکرد جامعه‌شناسی تاریخی و تقویت فعالیت‌های علمی میان‌رشته‌ای با همکاری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، انجمن جامعه شناسی ایران، انجمن ایرانی تاریخ و پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی برگزار می‌گردد. از پژوهشگران حوزه جامعه شناسی تاریخی در ایران دعوت می‌شود با مشارکت در این سلسله سخنرانی‌ها، یافته‌ها و تجربیات علمی خود را با دیگران به اشتراک بگذارند .

زمان: یکشنبه 31/6/1392- ساعت 14 - 16

مکان: بزرگراه کردستان- نبش خیابان 64 غربی- پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی-  سالن اندیشه

شرکت در این جلسات علمی برای همه علاقمندان آزاد است .