سخنرانی؛ پیدایش و دگرگونی تعادل نهادی ارگانیک در جامعه سنتی ایران

۰۸ تیر ۱۳۹۲ | ۱۹:۱۱ کد : ۶۵۳۳ خبر و اطلاعیه

در ادامه سلسله سخنرانی‌های علمی پیرامون جامعه‌شناسی تاریخی در ایران،یکشنبه نهم تیر ماه و از  ساعت 10- 12  آقای دکتر علی جنادله با موضوع پیدایش و دگرگونی تعادل نهادی ارگانیک در جامعه سنتی ایرانسخنرانی می کند.این سخنرانی در سالن اندیشه برگزار می شود و شرکت در آن برای همه علاقمندان آزاد است .

سلسله سخنرانی‌های علمی پیرامون جامعه‌شناسی تاریخی در ایران با هدف ترویج رویکرد جامعه‌شناسی تاریخی و تقویت فعالیت‌های علمی میان‌رشته‌ای با همکاری پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، انجمن جامعه شناسی ایران، انجمن ایرانی تاریخ و پژوهشکده مطالعات فرهنگی و اجتماعی برگزار می‌گردد. از پژوهشگران حوزه جامعه شناسی تاریخی در ایران دعوت می‌شود با مشارکت در این سلسله سخنرانی‌ها، یافته‌ها و تجربیات علمی خود را با دیگران به اشتراک بگذارند .