کارگاه آموزشی روش تحقیق کیفی در پژوهشگاه

۰۶ خرداد ۱۳۹۲ | ۱۸:۲۲ کد : ۶۴۳۶ خبر و اطلاعیه
کارگاه  آموزشی روش تحقیق کیفی در پژوهشگاه

کارگاه  آموزشی روش تحقیق کیفی (تحلیل روایت) با تدریس دکتر مسعود کوثری عضو هیأت علمی دانشگاه تهران در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می شود.آخرین مهلت ثبت نام 10 خرداد و زمان برگزاری کارگاه 11 خرداد از ساعت ساعت 8:30 تا 16:00 است.هزینه شرکت در کارگاه 50 هزار تومان اعلام شده و مانند همه کارگاه های قبلی به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر اهداء خواهد شد .

برای اطلاع از جزئیات بیشتر ثبت نام با شماره 88317194  تماس بگیرید .

آشنایی با دکتر مسعود کوثری

دکتر مسعود کوثری استادیار  و مدیر گروه ارتباطات اجتماعی  دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران است. وی مدرک کارشناسی را در رشته جامعه‏شناسی از دانشگاه فردوسی مشهد (1369)، مدرک کارشناسی ارشد(1375)  و دکتری (1381) را  در رشته جامعه‏شناسی از دانشگاه تربیت مدرس اخذ کرد. عنوان رساله دکتر کوثری در دوره کارشناسی ارشد‏ « بررسی عوامل مؤثر بر مشارکت روستائیان خراسان در فعالیت های عمرانی» و در دوره دکتری «بررسی عوامل مؤثر بر احساس آنومی سیاسی در شهروندان تهرانی »است .

موارد تدریس وی « آشنایی باتکنولوژیهای نوین ارتباطی»‏، « ارتباطات وفرهنگ»‏،  «اصول علم سیاست»‏،  «روش شناسی تحلیل محتوی»‏،  «روش های تحقیق کیفی رسانه ها»،  «روشهای بررسی وتحلیل پیامهای ارتباط»،  «سمینارمسائل سیاسی واستراتژی معاصر»‏،«مبانی ارتباطات جمعی»،  «موسیقی ،فرهنگ وجامعه»‏،  «نظریه های ارتباط جمعی 2» (در مقطع کارشناسی)‏،  «تکنولوژی های جدیدارتباطی»‏، «رسانه های جمعی وفرهنگ مردمی»‏،  «نظریه های مطالعات فرهنگی»‏ (در مقطع کارشناسی ارشد و دکتری) است

وی مولف کتب «ادبیات جنگ و موج نو»(1382)، « نقاب نقد»(1383)،  «اطلس ایران»(1384)،  «نظریه های آنومی اجتماعی»(1386)،  «جهان فرهنگی کاربران ایرانی در شبکه دوست یابی اورکات»(1386) و مقالات « فرهنگ مصرف کننده و نوگرایی»، آنومی سیاسی در اندیشه دورکیم»،  «خانواده سیمز: فراسوی جنسیت و نژاد»،  «بررسی جامعه شناختی داستانهای کوتاه جنگ»، « جنبه های جامعه شناختی خاطره نویسی»،  «درآمدی بر جامعه شناسی جنگ»،  «آنومی سیاسی در ایران با تکیه بر نظر شهروندان تهرانی»،  «آنومی اجتماعی و اعتیاد به مواد مخدر»،  «توزیع جغرافیایی مصرف رادیو در ایران»،  «سواد رسانه ای و زندگی در عرصه عمومی نوین»،  «انومی اجتماعی در فضای مجازی»،  «پاسخ های مسعود کوثری به جامعه شناسی ادبیات»،  «آنومی اجتماعی در فضای مجازی»،  «تحلیل جامعه شناختی نقاشی در جامعه ای با تشدد طبقاتی»،  «سرایت زبانی در ارتباطات سیاسی (از تلویزیون به اینترنت) » است

علاوه بر آن‏ مقالاتی نیز با عناوین  «جهانی- محلی شدن:به سوی یک بریکولاژ اسلامی-ایرانی»،«اینترنت جرایم اینترنتی و مواد مخدر»، «جهانی شدن، هویت و بریکولاژ فرهنگی در جهان رسانه ای شده»، « مصرف موسیقی مردم پسند»، « جهان فرهنگی کاربران اینترنت»،«  سندروم ابوغریب- رسانه های خبری و قدرت سیاسی»،  «گفتمانهای دینی و جهانی شدن در ایران»،  «تعاملی بودن و بازبودگی در بازیهای رایانه ای دینی»،  «جنسیت هویت و موسیقی مردم پسند»،  «پولجویی شبکه ای و آنومی اجتماعی در ایران»،  «فنخستین همایش انجمن ایرانی ارتباطات و مطالعات فرهنگی دین، ارتباطات و فرهنگ عامهپسند»،  «مصرف تلفن همراه در بین جوانان مطالعه دانشجویان دانشگاه تهران»،  «دینامیسم اجتماعی دریافت هنر»،  «سکولاریسم، پساسکولاریسم و تلویزیون» در سمینارها و همایشهای مختلف ارائه داده اند. همچنین از جمله طرحهای تحقیقاتی که مسئولیت آن را بر عهده داشته اند می توان «نشانه شناسی عشق در رمان معاصر فارسی,۱۳۸۳» را نام برد .

دکتر کوثری‏،  در سال 1383 به خاطر ارائه مقاله «نشانه‏شناسی موسیقی مردم پسند»‏، جایزه بهترین مقاله فرهنگی را از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دریافت نمودند. که  این مقاله به عنوان یکی از  مقاله های علمی برگزیده سال 1383 انتخاب شد .

و از دیگر فعالیت های علمی و اجرایی دکتر کوثری می‏توان به «مدیر کل پژوهشگاه فرهنگ‏، هنر و ارتباطات وزارت ارشاد» و«رئیس کتابخانه دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران»‏،‏« معاون موسسه مطالعات آمریکای شمالی و اروپا »، « عضو کمیته ارتباطات و فرهنگ، شورای عالی انقلاب فرهنگی»، « معاون کمیته علوم اجتماعی و روانشناسی، دفتر تحقیقات کاربردی معاونت پژوهشی دانشگاه تهران»، « نایب رئیس انجمن مطالعات فرهنگی و ارتباطات» اشاره کرد .

فهرست بخشی از تالیفات دکتر کوثری در پرتال جامع علوم انسانی را اینجا ببینید .

فایل های ضمیمه