سلسله سخنرانی‌های علمی پیرامون جامعه‌شناسی تاریخی در ایران

۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۷:۲۳ کد : ۶۳۳۹ خبر و اطلاعیه

سلسله سخنرانی‌های علمی پیرامون جامعه‌شناسی تاریخی در ایران با موضوع نظریه راهبرد و سیاست سرزمینی ایران(یافته‌های تکمیلی) توسط دکتر پرویز پیران در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می شود.

این مجموعه سخنرانی‌ها با هدف ترویج رویکرد جامعه‌شناسی تاریخی و تقویت همکاری‌های علمی بین‌رشته‌ای با همکاری انجمن جامعه شناسی ایران، انجمن ایرانی تاریخ و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی (پژوهشکده علوم اجتماعی) برگزار می‌گردد. این سخنرانی‌ها به صورت ماهانه و با دعوت از پژوهشگران حوزه جامعه شناسی تاریخی برگزار می‌شود .

اولین جلسه این سلسله سخنرانی ها  شنبه14 اردیبهشت از ساعت  10 در سالن حکمت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به نشانی بزرگراه کردستان، نبش خیابان 64 غربی  برگزار می شود.