کارگاه آموزش ویراستاری برگزار می شود

۰۸ اردیبهشت ۱۳۹۲ | ۱۷:۰۳ کد : ۶۳۳۷ خبر و اطلاعیه
کارگاه آموزش ویراستاری برگزار می شود

کارگاه آموزش ویراستاری با محور ویرایشِ زبانی (فنی و نگارشی) و با تدریس سید جلیل شاهری لنگرودی برگزار می شود.شروع این دوره 16 جلسه ای از 14 اریبهشت است و کلاس ها دوشنبه و چهار شنبه از ساعت 10 تا 12 تشکیل خواهد شد.

هزینه شرکت کارگاه 120 هزار تومان است که دانشجویان با ارائه کارت دانشجویی 70 هزار تومان پرداخت می کنند.علاقه مندان باید هزینه دوره را به شماره حساب بانک ملی (سیبا) به شماره 0107428525007 به نام درآمدهای اختصاصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی واریز کنند.11 اردیبهشت آخرین مهلت ثبت نام اعلام شده و شرکت کنندگان گواهی نامه معتبر دریافت خواهند کرد .

برای ثبت نام یا اطلاع از جزئیات بیشتر با  مرکز آموزش های آزاد تخصصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی از طریق تلفن های  88317194  و 09191227856 تماس بگیرید .

فایل های ضمیمه