سخنرانی دکتر تکمیل همایون در پژوهشگاه

۱۹ فروردین ۱۳۹۲ | ۱۵:۳۶ کد : ۶۲۷۳ خبر و اطلاعیه

دکتر ناصر تکمیل همایون ‌شنبه‌  31  فروردین با موضوع «تحلیل رابطه جامعه‌شناسی و تاریخ» در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی سخنرانی می کند.مجری این برنامه پژوهشکده علوم اجتماعی پژوهشگاه است و حضور کلیه علاقه مندان در آن آزاد و رایگان اعلام شده .

زمان: 31 فروردین،ساعت11

مکان: سالن اندیشه

سخنرانی دکتر تکمیل همایون در قالب  «سلسله سخنرانی‌های علمی پیرامون جامعه‌شناسی تاریخی در ایران» برگزار می شود.این مجموعه سخنرانی‌ها با هدف ترویج رویکرد جامعه‌شناسی تاریخی و تقویت همکاری‌های علمی بین‌رشته‌ای با همکاری انجمن جامعه شناسی ایران، انجمن ایرانی تاریخ و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی (پژوهشکده علوم اجتماعی) برگزار می‌گردد. سخنرانی‌ها به صورت ماهانه و با دعوت از پژوهشگران حوزه جامعه شناسی تاریخی برگزار خواهد شد.