«علامه جعفری و علوم اجتماعی» با همکاری پژوهشگاه به زبان روسی منتشر شد

۲۶ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۷:۱۸ کد : ۶۲۵۷ خبر و اطلاعیه
«علامه جعفری و علوم اجتماعی» با همکاری پژوهشگاه به زبان روسی منتشر شد

کتاب «علامه جعفری و علوم اجتماعی؛بازخوانی اهمیت مکتب اصالت فطرت در چارچوب نظریه های اجتماعی» اثر دکتر سید جواد میری به زبان روسی ترجمه ومنتشر شد .

این کتاب را دکتر میری پیش از این به زبان انگلیسی نوشته و انتشارات University Press Of America  در امریکا منتشر شده بود.اکنون دکتر «الگا پاواروزنیک» استاد آکادمی علوم روسیه آن را به زبان روسی ترجمه کرده و توسط انتشارات «مطالعات اسلامی روسیه» در مسکو چاپ شده است.این کتاب،اثر مشترک پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی و مطالعات اسلامی روسیه است که در سال 2013 منتشر شده.در این اثر مولف نظریات علامه جعفری را در چارچوب نشریه های اجتماعی به صورت نوینی بازخوانی کرده است.کتاب دارای 5 فصل و یک مقدمه است.فصل اول بیوگرافی کوتاهی از علامه جعفری است.در فصل دوم مولف نظریات علامه را در چارچوب نظریات رایج علوم انسانی در جهان به صورت تطبیقی مطالعه کرده است.در فصل سوم،مولف اقالیم هفتگانه را در علوم انسانی تعریف کرده و آن را از منظر انتقادی گفتمان علامه جعفری بررسی نموده است.فصل چهارم اختصاص به بررسی گذشته،حال و آینده علوم انسانی از دیدگاه علامه جعفری دارد.در فصل پنجم نظریه «حیات معقول» علامه با نظریات رایج در حوزه جامعه شاسی از جمله «عقلانیت» و «نگاه های فتومنولوژیک درباره هستی انسان» مورد مطالعه تطبیقی قرار گرفته است.دکتر میری از زحمات دکتر حمید هاودی در چاپ و انتشار این اثر قدردانی کرده است ..

فایل های ضمیمه