پروفسور استفان پالم کوئیست در موضوع فلسفه دین کانت سخنرانی می کند

۰۹ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۸:۰۷ کد : ۶۲۰۸ خبر و اطلاعیه
پروفسور استفان پالم کوئیست در موضوع فلسفه دین کانت سخنرانی می کند

:

سخنرانی «فلسفه دین کانت» شنبه هفته آینده، 12 اسفندماه در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می شود. در این برنامه، پروفسور استفان پالم کوئیست به زبان انگلیسی سخنرانی خواهد کرد و به سوالات پژوهشگران و حاضران پاسخ خواهد داد.

پروفسور استفان پالم کوئست (Stephen Palmquist )، دارای درجه دکترا در رشته الهیات فلسفی از دانشگاه آکسفورد کالج سنت پیتر به سال 1987 تحت راهنمایی پروفسور مک کواری و پروفسور والش است. وی که سابقه تدریس و تحقیق در دانشگاه‌های برکلی، استنفورد و هنگ کنگ را دارد اکنون صاحب کرسی استادی در دانشگاه باپتسیت هنگ کنگ می باشد. تخصص اصلی او فلسفه دین است که تحقیقات قابل توجهی درباره کانت و نظریات او در کنفرانس‌ها و مجامع علمی ارائه کرده است.

علاقه مندان برای حضور در این برنامه سخنرانی می توانند شنبه 12 اسفند ماه از ساعت 10 تا 12 به سالن حکمت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در طبقه اول مراجعه کنند.

فایل های ضمیمه