شماره پنجم جامعه‌پژوهی فرهنگی منتشر شد

۰۷ اسفند ۱۳۹۱ | ۱۶:۲۰ کد : ۶۱۸۷ خبر و اطلاعیه

شماره پنجم دوفصل‌نامه علمی ـ پژوهشی جامعه‌پژوهی فرهنگی  منتشر شد.

پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی صاحب امتیاز، حمیدرضا آیت اللهی مدیرمسئول و احمد کتابی سردبیر این مجله هستند

اعتماد اجتماعی رهاورد هنجارهای دینی و ارزش‌های اخلاقی - مورد مطالعه استادان و کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال- (نوشته  افسانه ادریسی، احسان رحمانی خلیلی، و سیده‌نرگس حسینی امین)، لزوم نظریه‌پردازی درباره واقعیت‌های دورگه در ایران( نوشته علیرضا تاجداری) هم‌خانگی؛ پیدایش شکل‌های جدید خانواده در تهران(نوشته تقی آزادارمکی، محمدحسین شریفی ‌ساعی، مریم ایثاری، و سحر طالبی) رابطه بین اعتیاد به اینترنت و ویژگی‌های شخصیتی دانشجویان دانشگاه‌های دولتی شهر تهران(نوشته سیدمحمد حسینی بهشتیان) فرافکنی و توجیه (دلیل‌تراشی) در فرهنگ عامه ایران(نوشته احمد کتابی) پیامدهای امنیتی ناشی از تمرکزگرایی در کلان‌شهر تهران(نوشته غلامرضا لطیفی و سیدمحمد بساطیان) و شناسایی شاخص‌های قدرت در خانواده‌ به روش تحقیق کیفی ( نوشته سیدبیوک محمدی) فهرست مقالات مندرج در این شماره هستند .

این نشریه، به استناد نامه شماره 181707/3 مورخ 13/9/1391 کمیسیون بررسی نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، رتبه علمی ـ پژوهشی دریافت کرده و در مرکز منطقه‌ای اطلاع‌رسانی علوم و فناوری به نشانیwww.ricest.ac.ir  و در پایگاه اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی  به نشانی www.sid.ir نمایه می‌شود .

برای ارتباط با نشریه و تهیه آن می توانید به نشانی اینترنتی http://socialstudy.ihcs.ac.ir  مراجعه کنید .