خبرنامه بیست و سوم منتشر شد

۲۸ بهمن ۱۳۹۱ | ۱۷:۰۵ کد : ۶۰۱۴ خبر و اطلاعیه

بیست و سومین شماره خبرنامه داخلی پژوهشگاه منتشر شد.این شماره از خبرنامه در 28 صفحه ویژه پوشش اخبار آذر و دی ماه است.انعکاس اخبار و گزارش های کنفرانس بین المللی فلسفه دین معاصر،گزارشی از برگزاری هفته پژوهش در پژوهشگاه،آخرین وضعیت پرتال جامع علوم انسانی،خلاصه منتخب سخنرانی ها و نشست ها،معرفی آثار جدید انتشارات،سخنرانی های ریاست دانشگاه،اخبار داخلی پژوهشگاه و ... مهمترین مطالب این شماره خبرنامه داخلی پژوهشگاه است.

برای دریافت نسخه پی دی اف این خبرنامه اینجا را کلیک کنید.آرشیو شماره های قبلی نیز در سایت قابل دسترسی است.تعداد معدودی نسخه چاپی این خبرنامه نیز در روابط عمومی موجود است.همکاران محترم در صورت ضرورت برای ارسال به مقصد خاصی،لطفا اطلاع دهند.