با مشارکت پژوهشگاه؛هشتمین همایش بین المللی انجمن ترویج زبان و ادب فارسی برگزار می شود

۱۶ بهمن ۱۳۹۱ | ۱۶:۳۱ کد : ۵۹۷۳ خبر و اطلاعیه

هشتمین همایش سراسری انجمن ترویج زبان و ادب فارسی ایران  13 تا 15 شهریورماه 1392 در زنجان برگزار می شود.

آشنایی با پژوهش¬های جدید در گستره زبان و ادب فارسی؛گفتگو و تبادل نظر شرکت‌کنندگان در عرصه‌های پژوهشی زبان و ادب فارسی ؛ ترغیب پژوهش¬گران جوان به گسترش و ژرف¬اندیشی در پژوهش¬های علمی؛  و توجه به زبان فارسی به¬عنوان یکی از مؤلفه‌های مهم وحدت ملی و یکپارچگی ایران اهداف این همایش هستند.

نقش زبان و ادب فارسی در وحدت ملی ایران،تاریخ‌ادبیات و شیوه‌های نقد ادبی (در حوزه زبان و ادب فارسی)،دستور، زبان‌شناسی، تاریخ زبان فارسی و گویش¬های رایج زبان فارسی،ادبیات تطبیقی و موضوعات میان‌رشته‌ای،نقد آثار ادبی و بررسی نقدهای موجود (با تکیه بر آثار سخنوران)،انواع ادبی (حماسی، غنایی، عرفانی ، تعلیمی و...)،سبک‌شناسی،کتاب‌شناسی، نسخه‌شناسی و متن¬پژوهی،نقد و تحلیل عناصر هنری و زیبایی‌شناسی زبان و ادب فارسی،ادبیات معاصر(نظم و نثر)،ادبیات انقلاب اسلامی و ادبیات پایداری،ادبیات داستانی،ادبیات کودک و نوجوان،شیوه‌های ارتقاء جایگاه زبان فارسی به عنوان زبان علم در جهان،شیوه‌های ترویج زبان و ادب فارسی،بررسی شیوه‌های بهینه و کاربردی در آموزش زبان و ادب فارسی،جایگاه زبان و ادب فارسی و ایران شناسی در فراسوی مرزهای ایران،تأثیرپذیری ادبیات فارسی ا های تخصصی و موضوعی در حوزه زبان و ادبیات فارسی ، شیوه های آموزش مجازی در رشتهٔ زبان و ادبیات فارسی،استفاده از امکانات رایانه‌ای در فعالیتهای ادبی و دیگر موضوعات مرتبط با زبان و ادب فارسی به عنوان موضوعات و زمینه‌های این همایش اعلام شده اند.

از پژوهشگاه علوم انسانی دکتر تقی پورنامداریان،دکتر ابوالقاسم رادفر، دکتر زهرا حیاتی، دکتر طاهره ایشانی، دکتر مهرانگیز کراچی، دکتر یوسف محمدنژادعالی زمینی و دکتر فرانک جهانگرد به عنوان اعضای شورای علمی با این همایش همکاری می کنند.

برای شرکت در همایش لازم است برگه ثبت نام در همایش و فایل word و PDF مقالهٔ کامل، با رعایت تقویم همایش صرفاً از طریق رایانامه (پست الکترونیک) به دبیرخانه همایش ارسال شود و بیش از دو مقاله از یک نویسنده پذیرفته نخواهد شد.

ابتدای اردیبهشت سال آینده آخرین مهلت ارسال برگهٔ ثبت نام و اصل مقاله است و نتایج نیز تا 15 مرداد اعلام خواهد شد.

راهنمای تنظیم مقاله

مقاله باید با رعایت اصول نگارش مراکز دانشگاهی و شیوه¬نامه پیشنهادی فرهنگستان زبان و ادب فارسی، با نرم‌افزار word 2007 یا 2013، با قلم Bnazanin و با رعایت موارد زیربه دبیرخانه همایش ارسال شود:

عنوان مقاله: در بالای مقاله وسط سطر، با قلم 14.

نام و نام خانوادگی نویسنده و مرتبه علمی: در زیر عنوان مقاله، سمت چپ، با قلم 12.

متن چکیده: با قلم 13.

کلیدواژه‌ها: در پایین چکیده با قلم 13.

متن مقاله: با قلم 13.

تذکر: مقاله باید دربردارنده دستاوردهای تازه علمی بوده، قبلاً در همایش یا نشریه‌ای ارائه نشده باشد.

نشانی دبیرخانه همایش: زنجان، بلوار دانشگاه، دانشکده علوم انسانی، گروه زبان وادبیات فارسی.

تلفن: 5154106(0241).

دورنگار: 2283201(0241).