نشست تخصصی راهکار های توسعه نقد ادبی در ایران

۱۴ بهمن ۱۳۹۱ | ۱۷:۵۸ کد : ۵۹۶۵ خبر و اطلاعیه
نشست تخصصی راهکار های توسعه نقد ادبی در ایران

نشست تخصصی راهکار های توسعه نقد ادبی در ایران با حضور اساتید ادبیات و علاقه مندان برگزار می شود.در این نشست دکتر امیر علی نجومیان عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی،دکتر حسینعلی قبادی عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس و دکتر حمیذ رضا شعیری عضو هیئت علمی دانشگاه تربیت مدرس سخنرانی خواهند کرد.

بخشی از مباحث ارائه شده در این نشست،یافته های یک طرح پژوهشی است که پیش از این با عنوان «ممیزی نقد و ارزشیابی نقد ادبی» و و با همکاری دبیرخانه ممیزی علوم انسانی و انجمن نقد ادبی انجام شده بود.سخنرانان در این نشست با تمرکز بر راهبردهای جزئی تر،به بررسی موضوع توسعه تولیدات علمی به ویژه طرح های پژوهشی مرتبط با نقد ادبی خواهند پرداخت.

علاقه مندان می توانند 17 بهمن از ساعت 14 تا 17 به سالن حکمت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی مراجعه کنند.حضور در این نشست برای عموم آزاد و رایگان است.

فایل های ضمیمه