کارگاه آموزشی واکاوی آسیب شناسی رسانه و خانواده در پژوهشگاه

۱۱ بهمن ۱۳۹۱ | ۱۶:۵۲ کد : ۵۹۵۵ خبر و اطلاعیه
کارگاه آموزشی واکاوی آسیب شناسی رسانه و خانواده در پژوهشگاه

دوره مقدماتی کارگاه آموزشی واکاوی آسیب شناسی رسانه و خانواده با محور « آموزش سواد رسانه ای» در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می شود .

دکتر بهاره نصیری، دکتر عبدالرضا سپنجی و دکتر حسین امامی،دکتر مجید مجدنیا، دکتر بهاره بخشی و دکتر سید فاطمه حسینی مدرسان این کارگاه دو روزه هستند که 28و29 بهمن از ساعت 8 تا 12 در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار خواهد شد .

هزینه ثبت نام در این دوره 600.000 ریال است که باید به حساب سیبا شماره 0107428525007   نزد بانک ملی به نام درآمد های اختصاصی پژوهشگاه واریز شود. دانشجویان از تخفیف 15 درصدی برخوردار هستند .

علاقه مندان باید فتوکپی صفحه اول شناسنامه، فتوکپی کارت ملی، یک قطعه عکس 3*4 برای صدور گواهینامه، فرم تکمیل شده ثبت نام و تصویر فیش بانکی را با پست پیشتاز به نشانی بزرگراه کردستان، نبش خیابان 64 غربی، پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی) ارسال کنند .

برای کسب اطلاعات بیشتر می توانید فقط در ساعات اداری با شماره ها 88035457 یا 09121019764 خانم بختیاری تماس بگیرید .

آخرین مهلت ثبت نام  25 بهمن ماه است و با توجه  به ظرفیت محدود دوره، اولویت با کسانی است که زودتر ثبت نام کنند .

فایل های ضمیمه