انتشار پنجمین شماره جستارهای تاریخی

۲۴ دی ۱۳۹۱ | ۱۷:۴۱ کد : ۵۸۹۲ خبر و اطلاعیه
انتشار پنجمین شماره جستارهای تاریخی

پنجمین شماره دو فصلنامه علمی پژوهشی جستارهای تاریخی توسط پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به مدیرمسئولی دکتر حمیدرضا آیت الهی و سردبیری دکتر پروین ترکمنی‌آذر منتشر شد. شماره پنجم جستارهای تاریخی شامل 6مقاله مقایسه تطبیقی بازتاب اصلاحات غازانی در جامع‌التواریخ با دستورالکاتب فی تعیین المراتب از هوشنگ خسروبیگی و یزدان فرخی، بنیاد و ساختار نظام قانون‌‌گذاری و نمایندگی در آرای علمای مشروطه‌‌خواه  از امیر رضائی‌‌پناه و رجب ایزدی، نخبگان ایران عصر صفوی از دیدگاه شاردن از عباس زارعی مهرورز و محسن مؤمنی، تأثیر روایات ملی ایران در تاریخ‌نگاری گرجستان از علی علی‌بابایی درمنی، مدارس زرتشتیان در دوره قاجار از جلیل نایبیان و جواد علیپور سیلاب و کندوکاوی در اندیشه‌‌های آموزشی طالبوف تبریزی از سهراب یزدانی و ابراهیم بوچانی است.

علاقمندان و پژوهشگران حوزه تاریخ می توانند برای تهیه شماره جدید و شماره های قبلی به کتابفروشی پژوهشگاه علوم انسانی یا به آدرس اینترنتی http://historicalstudy.ihcs.ac.ir مراجعه نمایند.

فایل های ضمیمه