غرفه پژوهشگاه در نمایشگاه اجلاس بیداری اسلامی

۱۸ آذر ۱۳۹۱ | ۱۴:۲۲ کد : ۵۷۷۳ خبر و اطلاعیه

«اجلاس بیداری اسلامی و اساتید مسلمان» روزهای 20 و 21 آذرماه در تهران با حضور مهمان هایی از ایران و جهان با هدف ایجاد وحت میان مسلمانان در راستای پیشبرد موضوع بیداری اسلامی برگزار می شود .

در این اجلاس علاوه بر اساتید دانشگاه ها و مراکز پژوهشی ایران،مهمانانی از کشورهای مصر، پاکستان، عراق، لیبی، اندونزی، هندوستان، فرانسه ، سودان و...  حضور خواهند داشت تا ضمن مشورت و همم‌فکری جهت ایجاد هماهنگی میان نخبگان مسلمان در سراسر جهان، نظرات خود پیرامون موضوع «بیداری اسلامی» را بیان کنند.قرار است در این اجلاس «اتحادیه جهانی اساتید مسلمان» نیز تشکیل شود .

یکی از بخش های جنبی اجلاس،نمایشگاهی از دستاورد ها و توانمندی های دانشگاه ها و مراکز علمی ایران است که پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی نیز در این نمایشگاه غرفه ای خواهد شد .