نمایشگاه کتاب علوم انسانی؛10 تا 80 درصد تخفیف

۲۰ آبان ۱۳۹۱ | ۱۷:۴۹ کد : ۵۷۰۲ خبر و اطلاعیه
نمایشگاه کتاب علوم انسانی؛10 تا 80 درصد تخفیف

پژوهشگاه علوم انسانی به مناسبت هفته کتاب از 20 آبان تا دوم آذر نمایشگاه تخصصی کتب علوم انسانی برگزار می کند.در این نمایشگاه علاوه بر کتاب های منتشر شده توسط پژوهشگاه، آثار منتشر شده 10 ناشر دیگر نیز با تخفیف 10 تا 80 درصدی ارائه خواهند شد. علاقه مندان می توانند کتاب های منتشر شده از سوی انتشارات دانشگاه تهران،دانشگاه امام صادق،سروش سازمان صدا و سیما،فرهنگستان زبان و ادب فارسی،پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه،پژوهشگاه حوزه و دانشگاه،دانشگاه ادیان،معاونت حقوقی نهاد ریاست جمهوری،مجلس شورای اسلامی و بوستان کتاب قم را در این نمایشگاه تهیه کنند.این نمایشگاه در هفته کتاب از ساعت 8 صبح تا 8 شب در محل فروشگاه و نمایشگاه دائمی کتاب های علوم انسانی به نشانی تهران،ضلع جنوبی پل کریم خان،بین خیابان سپهبد قرنی و ایرانشهر،پلاک 176 میزبان دوست داران کتاب خواهد بود .

فایل های ضمیمه