کارگاه‌های وی‍ژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی؛ تدوین طرح‌نامه (پروپوزال)، پایان‌ نامه‌نویسی و تدوین گزارش و مقاله علمی

۱۷ آبان ۱۳۹۱ | ۱۶:۱۳ کد : ۵۶۹۳ خبر و اطلاعیه

سه عنوان کارگاه تخصصی ویژه دانشجویان تحصیلات تکمیلی در قالب یک دوره 13 جلسه ای برگزار می شود .

دوره های تدوین طرح‌نامه (پروپوزال)، پایان‌ نامه‌نویسی و تدوین گزارش و مقاله علمی توسط  دکتر یوسف محمدنژاد عالی‌زمینی (عضو هیئت علمی پژوهشکده ادبیات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی) تدریس خواهند شد.این کلاس ها که دوشنیه هر هفته تشکیل می شود،از ششم آذر ماه شروع شده و تا پایان بهمن ادامه خواهد داشت .

تدوین طرح‌نامه (پروپوزال) به مدت سه جلسه (12 ساعت) و در روزهای  6،  9 و 13 آذر،پایان‌ نامه‌نویسی به مدت پنج جلسه (20 ساعت) و در روزهای 27 آذر، 4، 11، 18 و 25 دی ماه و  تدوین گزارش و مقاله علمی هم به مدت پنج جلسه (20 ساعت)و در روزهای  2،  9،  16، 23 و 30  از ساعت 8 تا 12 برگزار می شود .

پایان آبان آخرین مهلت ثبت نام و مبلغ شهریه کل دوره ها 1.500.000 ریال است که دانشجویان تحفیف 500000 ریالی خواهند گرفت.علاقه مندان باید مبلغ شهریه را به شماره حساب 107428525007 بانک ملی (سیبا) شعبه پژوهشگاه به نام درآمدهای اختصاصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی واریز کنند. به شرکت کنندگان در کارگاه ها گواهی شرکت در دوره اعطا خواهد شد .محل تشکیل کلاس ها  سالن حکمت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی(بزرگراه کردستان، نبش خیابان 64 غربی) است .

امکان حضور در هر یک از دوره ها به صورت جداگانه نیز وجود دارد.برای اطلاع از جزئیات بیشتر با شماره 88317194 تماس بگیرید .

فایل های ضمیمه