کارگاه «بخش معدن و چالش‌های فزاینده اقتصادی» در پژوهشگاه

۰۹ آبان ۱۳۹۱ | ۱۵:۲۲ کد : ۵۶۵۵ خبر و اطلاعیه
کارگاه «بخش معدن و چالش‌های فزاینده اقتصادی» در پژوهشگاه

کارگاه «بخش معدن و چالش‌های فزاینده اقتصادی» با رویکرد  بررسی و شناخت ابعاد امنیت ملی در بازار جهانی با حضور بازیگران جدید در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می شود .

دکتر محمد تقی‌زاده انصاری عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی مدرس این دوره است که  29 آبان از ساعت 15 تا 8 در سالن حکمت پژوهشگاه  علوم انسانی(بزرگراه کردستان، نبش خیابان 64 غربی) برگزار خواهد شد. هزینه شرکت کارگاه 50 هزار تومان است که دانشجویان و با ارائه کارت دانشجویی 30 هزار تومان پرداخت خواهند کرد.علاقه مندان باید شهریه کلاس ها را به حساب ملی سیبا شماره 0107428525007 به نام درآمدهای اختصاصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی واریز کنند .

28 آبان آخریم مهلت ثبت است و به تمامی شرکت کنندگان گواهی معتبر شرکت در کارگاه آموزشی ارائه خواهد شد.برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 88317194  تماس بگیرید .

فایل های ضمیمه