آموزش زبان های عبری و یونانی کلاسیک در پژوهشگاه

۲۹ مهر ۱۳۹۱ | ۱۵:۱۰ کد : ۴۶۵۲ خبر و اطلاعیه
آموزش زبان های عبری و یونانی کلاسیک در پژوهشگاه

دوره های مقدماتی آموزش زبان عبری و یونانی کلاسیک در  پژوهشگاه برگزار می شود .

مدرس  دوره زبان عبری خانم لئا دانیالی و مدرس زبان یونانی کلاسیک آرش کرامتی (دانش آموخته کارشناسی ارشد رشته فلسفه منطق از دانشگاه علامه طباطبایی) است.زمان برگزاری دوره زبان عبری 16آبان تا 28 آذرماه روزهای یکشنبه ها و سه شنبه ها از ساعت 19 تا 17  به مدت دوازده جلسه (24 ساعت)خواهد بود و آخرین مهلت ثبت نام تا 15 آبان می باشد. هزینه ثبت نام دوره: 1.000.000 ریال است  که دانشجویان با ارائه کارت دانشجویی 50% تخفیف می گیرند .

دوره آموزش زبان یونانی کلاسیک هم از 23 آبان شروع شده و سه‌شنبه‌ها از ساعت 15 تا  13 و به مدت هفده جلسه برگزار خواهد شد. شهریه دوره برای عموم  1.500000 ریال و برای دانشجویان 1.000.000 ریال است. 22 آبان آخرین مهلت ثبت نام در این دوره ها اعلام شده. علاقه مندان باید شهریه هر کدام از دوره ها را به صورت جداگانه به حساب بانک ملی (سیبا) 107428525007 شعبه پژوهشگاه به نام درآمدهای اختصاصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی واریز کنند .

به شرکت کنندگان در کلاس ها گواهی شرکت در دوره اعطا خواهد شد.محل برگزاری کلاس ها پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی (بزرگراه کردستان، نبش خیابان 64 غربی) است.برای کسب اطلاعات بیشتر با  شماره  88317194  تماس بگیرید .

فایل های ضمیمه