مجموعه کارگاه های روش تحقیق کمی پیشرفته و تکنیک‌های آن

۲۴ مهر ۱۳۹۱ | ۱۳:۵۰ کد : ۴۲۰۹ خبر و اطلاعیه
مجموعه کارگاه های روش تحقیق کمی پیشرفته و تکنیک‌های آن

مجموعه کارگاه های روش تحقیق کمی پیشرفته و تکنیک‌های آن (با رویکرد عملی و کاربردی) وهمراه با آموزش کاربردی در نرم افزار Spss در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می شود.

دکتر خلیل کلانتری،عضو هیئت علمی دانشگاه تهران مدرس این 13 جلسه کارگاه آموزشی خواهد بود.برگزاری کارگاه از 3 آبان شروع می شود و زمان تشکیل کلاس ها چهارشنبه هر هفته از ساعت 8:30 تا 12:30 در سالن حکمت پژوهشگاه علوم انسانی (بزرگراه کردستان،نبش خیابان ایران شناسی) خواهد بود.

علاقه مندان برای ثبت نام باید با مرکز آموزش های آزاد تخصصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی از طریق شماره های 88317194  یا  09191227856 (آقای جهانگردی) تماس بگیرند یا به نشانی خیابان کریم خان زند، بین خیابان شهید سپهبد قرنی و ایرانشهر ، پلاک 178،طبقه چهارم مراجعه کنند.

مجموع هزینه شرکت در تمامی 13 کارگاه آموزشی  200 هزار تومان است که دانشجویان با ارائه کارت دانشجویی از 50 درصد تخفیف برخوردار خواهند بود.مبلغ شهریه باید به حساب بانک ملی (سیبا) به شماره 0107428525007 به نام درآمدهای اختصاصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی واریز شود.آخرین مهلت ثبت نام پایان مهر ماه اعلام شده است.

به دلیل محدود بودن ظرفیت کارگاه اولویت با داوطلبانی می باشد که زودتر ثبت نام نمایند.به تمامی شرکت کنندگان گواهی معتبر شرکت در کارگاه آموزشی ارائه می شود.

عناوین کارگاه های آموزشی :

بنیان نظری روش تحقیق کمی و نحوه تدوین چارچوب نظری

متغیرشناسی و روش های شاخص سازی در تحقیقات کمی