بازدید دانشجویان و اساتید دانشگاه دوبورک لن آلمان از پژوهشگاه

۱۶ مهر ۱۳۹۱ | ۱۷:۳۶ کد : ۴۱۵۰ خبر و اطلاعیه
بازدید دانشجویان و اساتید دانشگاه دوبورک لن آلمان از پژوهشگاه

12 نفر از دانشجویان و اساتید مؤسسه تحقیقات صلح و توسعه دانشگاه دوبورک لن کشور آلمان که برای آشنایی با گروه مطالعات کشورهای آلمانی زبان دانشگاه تهران،به ایران سفر کرده بودند،از پژوهشگاه علوم انسانی نیز بازدیدی داشتند. مهمانان آلمانی شنبه 15 مهر در نشستی با حضور دکتر آیت اللهی و دیگر اساتید پژوهشگاه شرکت کردند. در این دیدار دکتر آیت اللهی در جمع دانشجویان پیرامون موضوع حقوق زن در اسلام و جایگاه زن در نگاه ایرانی،اسلامی سخنرانی کرد.وی با بیان اینکه از نظر فرهنگی و چارچوب ارزش ها،تفاوت هایی بین نگاه ایران و اروپا به حقوق و جایگاه زن هست،ضمن اشاره و استناد به دیدگاه های شهید مطهری در اینباره،تاکید کرد که از دید اسلام حقوق زن و مرد با هم مساوی هست،اما الزاما مشابه نیست .

در پایان این دیدار دانشجویان سوالاتی درباره فعالیت های پژوهشگاه مانند حضور دانشجویان و اساتید زن و مطالعات زنان مطرح کردند.دکتر میری،دکتر محمدی،دکتر عاصی،دکتر صفار مقدم و دکتر حکمت نیز در این دیدار حضور داشتند و به پرسش های دانشجویان پاسخ دادند .

این دانشجویان همچنین از کتابخانه پژوهشگاه بازدید کردند .

فایل های ضمیمه