کارگاه نقد ادبی با رویکرد عملی برگزار می شود

۱۰ مهر ۱۳۹۱ | ۱۶:۰۲ کد : ۴۱۳۴ خبر و اطلاعیه
کارگاه نقد ادبی با رویکرد عملی برگزار می شود

کارگاه نقد ادبی با رویکرد عملی در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می شود.

دکتر کوروش صفوی عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبایی  مدرس این کارگاه در یک دوره یک روزه فشرده درباره بررسی و کاربرد رویکردهای ساخت گرا و شکل گرا در متون ادبی صحبت خواهد کرد.

آخرین فرصت ثبت نام در کارگاه پایان مهر ماه است و زمان ومکان برگزاری آن نیز سه شنبه دوم آبان از  ساعت 8:30 تا 15:30 در سالن حکمت  پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی (بزرگراه کردستان، نبش خیابان 64 غربی) اعلام شده است.

هزینه شرکت کارگاه 50 هزار تومان است که دانشجویان دانشجویان با ارائه کارت دانشجویی مبلغ 30 هزار تومان پرداخت خواهند کرد.به دلیل محدود بودن ظرفیت کارگاه اولویت با داوطلبانی می باشد که زودتر ثبت نام کنند.به تمامی شرکت کنندگان گواهی معتبر شرکت در کارگاه آموزشی ارائه خواهد شد.

علاقه مندان برای ثبت نام می توانند با مرکز آموزش های آزاد تخصصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی (آقای جهانگردی) از طریق تلفن های 88317194  و 09191227856 تماس بگیرند یا به نشانی خیابان کریم خان زند، بین خیابان شهید سپهبد قرنی و ایرانشهر، پلاک 178،طبقه چهارم مراجعه کنند.

فایل های ضمیمه