کارگاه ترجمه متون علوم انسانی از انگلیسی به فارسی

۰۳ مهر ۱۳۹۱ | ۱۷:۰۱ کد : ۴۰۳۵ خبر و اطلاعیه
کارگاه ترجمه متون علوم انسانی از انگلیسی به فارسی

کارگاه ترجمه متون علوم انسانی از انگلیسی به فارسی با تدریس دکتر محسن کریمی راهجردی مترجم و استاد دانشگاه  Seattle در 20 جلسه و به مدت 60 ساعت برگزار می شود.مهلت ثبت نام در این کلاس ها 15 مهر است و کلاس ها نیز از شانزدهم مهر تا پایان آذر روزهای یک شنبه و چهارشنبه هر هفته از ساعت 19 تا 16 برگزار خواهد شد.

هزینه ثبت نام: 2.000.000 ریال برای عموم و 1.500.000 ریال برای دانشجویان است که باید به شماره حساب سیبا 0107428525007 بانک ملی به به نام درآمدهای اختصاصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی واریز شود.

علاقه مندان برای ثبت نام می توانند با مرکز آموزش های آزاد تخصصی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی (آقای جهانگردی) از طریق تلفن های 88317194  و 09191227856 تماس بگیرند یا به نشانی خیابان کریم خان زند، بین خیابان شهید سپهبد قرنی و ایرانشهر، پلاک 178،طبقه چهارم مراجعه کنند.

به شرکت کنندگان در نشست ها گواهی شرکت در دوره اعطا خواهد شد.

فایل های ضمیمه