مجوز علمی پژوهشی برای سه نشریه پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

۱۳ شهریور ۱۳۹۱ | ۲۰:۱۴ کد : ۳۷۱۷ خبر و اطلاعیه
مجوز علمی پژوهشی برای سه نشریه پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

سه عنوان از نشریات پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی موفق به دریافت درجه «علمی پژوهشی» از کمیسیون نشریات علمی کشور شدند. در آخرین جلسه این کمیسیون دو فصلنامه های «منطق پژوهی»، «پژوهش نامه علوی» و «غرب شناسی بنیادی»  مشمول امتیاز علمی –پژوهشی شدند .

منطق پژوهی با مدیرمسئولی دکتر حمیدرضا آیت‌اللهی و سردبیری دکتر سید محمدعلی حجتی وارد چهارمین شماره خود شده است و چهارمین شماره پژوهش نامه علوی و غرب شناسی بنیادی به زودی توسط پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی منتشر خواهد شد .

شایان ذکر است که اعضای هیئت تحریریه این سه فصلنامه علمی پژوهشی شامل اساتید مطرحی از دانشگاه ها و پژوهشگاه های معتبر در تهران و شهرستان از جمله دانشگاه تهران، دانشگاه علامه طباطبایی، دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه تربیت مدرس، دانشگاه امام صادق (ع)، دانشگاه اصفهان، دانشگاه شیراز، دانشگاه آزاد اسلامی و  پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی  و موسسه پژوهشی امام خمینی (ره) هستند .

پژوهشگران و علاقمندان به حوزه های مطالعات فلسفه، منطق، دین پژوهی و غرب شناسی می¬تواند جهت دریافت نشریه، ارسال مقاله و یا کسب اطلاعات بیشتر در خصوص سه فصلنامه های «منطق پژوهی » ،«پژوهش نامه علوی» و «غرب شناسی بنیادی»  به سامانه نشریات در سایت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی مراجعه نمایند .

فایل های ضمیمه