مصوبات آخرین جلسه شورای انتشارات

۰۱ مرداد ۱۳۹۱ | ۱۶:۵۱ کد : ۳۴۰۰ خبر و اطلاعیه

شورای انتشارات پژوهشگاه با حضور کلیه اعضا تشکیل جلسه داد.

شورای انتشارات باچاپ کار موظفی خانم مریم رضایی عاملی با عنوان «سیمای خانواده در ادبیات داستانی پس از انقلاب اسلامی» موافقت کرد.

در این جلسه برای «جامعیت انسان در دیدگاه اسلام به منزله برنامه‌ای پژوهشی» کار آقای دکتر خسرو باقری، «شرح امثال و حکم فارسی» کار آقای محمد رستمی، «ترجمه فارسی قانون حمورابی» کار آقای دکتر حسین بادامچی، «اسباب و بیماری‌های سرتاپای» کار آقای سیدحسین رضوی برقعی،«افلاطون» ترجمه آقای مهدی کهندانی، «ادیبان ایرانی عربی نویس در کتاب الفهرست ابن ندیم» کار خانم عذرا صابری،«مروری بر اندیشه آرامانگرایانه انقلاب اسلامی» کار آقای محمدتقی حسینی،«بیداری اسلامی، بازیابی تمدن اسلامی و تمدن اسلامیِ موعود» کار آقای امه طلب،«بررسی فرگرد چهار وندیداد» کار خانم احترام السادات حسینی شکوای،«دیوان بهاءالدین ساوجی» کار آقای علیرضا شعبانلو،«هگل» کار آقای دکتر علی اصغر مصلح،«زیبایی‌شناسی آثار نظامی» کار خانم سهیلا صارمی و کتاب ایرانشناسی، تالیف خانم دکتر زهره زرشناس تعیین داور شد.اعضا شورا همچنین «حج نمایش هدیه اسلام به‌سوی تأویلی هرمنوتیکی از مناسک حج» کار آقای حسام دهقانی را رد کردند.

همچنین کار موظفی خانم سیده فاطمه موسوی با عنوان «مطالعه تطبیقی عملکرد مؤسسات فعال در زمینه فلسفه برای کودکان و نوجوانان در جهان» جهت چاپ تأیید شد.

پنج کتاب مرکز اسناد فرهنگی آسیا با عناوین نگاهی به فرهنگ، تاریخ، جامعه و فرهنگ چین، از داریوش آشوری/ هنرهای سنتی نمایشی و وسائل ارتباط جمعی در ژاپن، کره و فیلیپین، از محمدتقی فرامرزی/ نمایش‌های سنتی و وسائل ارتباط جمعی در هند، از محمد امین مؤید/ عروسک‌های خیمه‌شب بازی و نقش آنها در اجتماع، از علی آقا بخشی/ نمایش‌های سنتی و وسائل ارتباط جمعی در آسیای شرقی، از ژاک برونی نیز جهت تصمیم‌گیری در باره انتشار مجدد داوری سپرده شد.