نشست تخصصی و کارگاه آموزشی کاربرد فلسفه در پرورش تفکر کودکان و نوجوانان

۰۷ تیر ۱۳۹۱ | ۱۸:۴۱ کد : ۳۰۹۷ خبر و اطلاعیه
<p dir="RTL" style="text-align: right;"><span></span><span class="newsbody" dir="LTR">.</span> <span> </span></p>
نشست تخصصی و کارگاه آموزشی کاربرد فلسفه در پرورش تفکر کودکان و نوجوانان
گروه فلسفه برای کودکان و نوجوانان (فبک) پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی نشست تخصصی کاربرد فلسفه در پرورش تفکر کودکان و نوجوانان بر اساس گفتگوی سقراطی و کارگاه آموزشی حلقه کندوکاو بر اساس روش دیالکتیک سقراین اطی را با حضور دکتر حمید رضا آیت اللهی،خانم دکتر آن پیلگرن و خانم دکتر هدایتی برگزار می کند.

در کارگاه آموزشی که صبح دهم تیرماه از ساعت 8 تا 9:30 برگزار می شود دکتر آن پیلگرن مدرس دانشگاه استکهلم درباره گفتگوی سقراطی (گفتگو بر اساس پرسشگری) و خانم دکتر هدایتی درباره حلقه کندوکاو صحبت خواهند کرد.

نشست تخصصی نیز از ساعت 10 تا 13 و در دو بخش با حضور اساتید فلسفه و فلسفه برای کودکان و 17 نفر از ارائه دهندگان مقاله برگزار خواهد شد.در بخش نخست 7 مقاله از مجموعه 17 مقاله و هر کدام به مدت 15 دقیقه ارائه می شود.در بخش دوم همه اساتید و مخاطبان پیرامون محورهای مقالات و مسائل مطرح شده در نشست بحث و تبادل نظر می کنند.

این کارگاه به صورت ترجمه همزمان است و شرکت کنندگان گواهی حضور دریافت خواهند کرد

فایل های ضمیمه