نشست مشترک پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با نماینده دائم ایران در یونسکو برگزار شد

۲۸ شهریور ۱۴۰۵ | ۱۱:۲۱ کد : ۲۷۹۴۷ آخرین عناوین
تعداد بازدید:۶۶
نشست مشترک پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی با نماینده دائم ایران در یونسکو برگزار شد

 

نشست مشترک دکتر احمد پاکتچی (نماینده دائم جمهوری اسلامی ایران در یونسکو و عضو هیئت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی) با مسئولان پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، 24 شهریورماه 1405 برگزار شد و طرفین درخصوص زمینه‌های همکاری بیشتر پژوهشگاه علوم انسانی و سازمان یونسکو (سازمان تربیتی، علمی و فرهنگی ملل متحد) به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.
در این نشست که با حضور دکتر علیرضا منصوری (سرپرست معاونت پژوهشی و تحصیلات تکمیلی)، دکتر مالک شجاعی (مدیر پژوهشی)، رؤسای پژوهشکده‌ها و برخی از اعضای شورای پژوهشی برگزار شد، طرفین پیرامون مسیرهای همکاری هرچه بیشتر یونسکو و پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به بحث و تبادل نظر پرداختند.

در ابتدای جلسه دکتر پاکتچی در سخنانی درخصوص هرگونه همکاری با پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در زمینه انعکاس برنامه‌ها و رویدادهای پژوهشگاه در سطح بین‌المللی و اطلاع‌رسانی فعالیت‌های یونسکو در پژوهشگاه اعلام آمادگی کرد. (مثل برنامه‌های روز جهانی فلسفه و...).
وی همچنین درخصوص «حفاظت از زبان‌های در حال خطر» یادآور شد، پژوهشکده زبان‌شناسی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی می‌تواند در این خصوص پیشگام باشد و با سازمان یونسکو همکاری‌های نزدیکی شکل بگیرد.
سومین بحث این جلسه پیگیری جدی «مطالعات زنان» و مسائل مربوط به آن در ایران و جهان بود که پیشنهاد شد، گروه مطالعات زنان پژوهشگاه با یونسکو همکاری و تعامل بیشتری داشته باشند. همچنین در مورد فعالیت‌ها و تعاملات بخش بین‌الملل پژوهشگاه با یونسکو نیز مواردی مطرح شد.
گفتنی‌است اعضای حاضر در جلسه هرکدام متناسب با ظرفیت‌های پژوهشی پژوهشگاه و تجارب خود در زمینه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی، نظرات و ایده‌های خود را درباره تعامل هرچه بیشتر با سازمان یونسکو اعلام کردند./پایان

کلیدواژه‌ها: یونسکو