جلسه اعضا هیات علمی پژوهشگاه با هیات رییسه برگزار شد

۲۶ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۱۷:۲۳ کد : ۲۷۷۵ خبر و اطلاعیه

اولین جلسه اعضا هیات علمی پژوهشگاه با اعضای هیات رییسه امروز سه شنبه 26 اردیبهشت ماه برگزار شد.

در این جلسه دکتر آیت اللهی رییس پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در ابتدا گزارشی از فعالیت ها و برنامه های پژوهشگاه در یکسال گذشته از جمله دیدار اعضا شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی با مقام معظم رهبری و ریاست محترم جمهور ارایه داد و سپس رویکردها و برنامه های سال جاری را تشریح کرد. آیت اللهی در این باره مجازی سازی فعالیت ها را از جمله اولویت های اصلی پژوهشگاه در سال جاری عنوان نمود و از همه اعضا هیات علمی خواست تا در سایت پژوهشگاه حضور فعال داشته باشند. حضور در عرصه های بین المللی، یکی دیگر از اولویت هایی بود که رییس پژوهشگاه علوم انسانی بر آن تاکید کرد و با اشاره به بازدید 50 هیات خارجی در سال گذشته از پژوهشگاه و نیز حمایت همه جانبه هیات رییسه از حضور اعضا هیات علمی در مجامع بین المللی از همه اعضا هیات علمی خواست تا در زمینه همکاری های بین المللی و نیز حضور در کنفرانس ها و همایش های بین المللی بیشتر از پیش اهتمام ورزند.دکتر آیت اللهی در این جلسه آغاز به کار فاز سوم پرتال جامع علوم انسانی و نیز استقرار کتابخانه دیجیتال علوم انسانی با حدود200 هزار عنوان کتاب در محل کتابخانه مرکزی را از جمله اقدامات جدید پژوهشگاه برای مرجعیت بیشتر در حوزه علوم انسانی کشور عنوان کرد و با اشاره به انتشار 20 عنوان مجله علمی و تخصصی(حدود یک پانزدهم مجلات علوم انسانی کشور) که اغلب آنها در شرف علمی پژوهشی شدن هستند، از همه اعضا هیات علمی خواست تا در این زمینه نیز مشارکت فعال داشته باشند.

در پایان این جلسه اعضا هیات علمی پژوهشگاه نیز ضمن ارایه انتقادات و پیشنهادات خود درباره مسایل مطرح شده با اعضا هیات رییسه به بحث و تبادل نظر پرداختند.