آراء جان هیک نقد و بررسی می شود

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۱ | ۱۹:۱۴ کد : ۲۴۹۲ خبر و اطلاعیه
آراء جان هیک نقد و بررسی می شود

در تازه ترین برنامه از جلسات «سلسله درس گفتارهایی در فلسفه دین»، آراء جان هیک نقد و بررسی می شود.این برنامه با گفتارهایی از دکتر حمید رضا آیت اللهی،دکتر قاسم پور حسن،دکتر سید حسن حسینی،دکتر محمد سعیدی مهر و دکتر عباس علی زمانی بزگزار خواهد شد.

جان هاروود  هیک   John Hick فیلسوف دین و نظریه پرداز تکثرگرایی دینی،متولد 1922 است.او در دانشگاه ادینبورگ فلسفه خوانده و از دانشگاه آکسفرد دکتری فلسفه گرفت. هیک سه سال هم به عنوان کشیش خدمت کرد. او در ۱۹۶۷ به استادی دانشگاه بیرمنگام انتخاب شد. میان جان هیک و دکتر نصر در مورد پلورالیسم اختلاف نظرهایی وجود دارد و همواره محل بحث بوده است. هیک در نهم فوریه ۲۰۱۲ درگذشت .

علاقه مندان می توانند ساعت 8:30 روز 17 اریبهشت به سالن حکمت پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی مراجعه کنند.این سلسله برنامه ها با همکاری انجمن علمی فلسفه دین ایران و پژوهشگاه علوم انسانی برگزار می شود.

فایل های ضمیمه