نام دکتر افراشی در جمع بانوان پژوهشگر ایرانی پراستناد

۱۸ آذر ۱۴۰۲ | ۱۲:۴۸ کد : ۲۴۷۰۱ خبر و اطلاعیه
نام دکتر افراشی در جمع بانوان پژوهشگر ایرانی پراستناد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی به نقل از روابط عمومی مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام ISC، دکتر سیداحمد فاضل زاده، رئیس مؤسسه ISC گفت: بانوان بخش مهمی از جامعه هستند که در پیشرفت جوامع انسانی نقش‌آفرینی می کنند. در دیدگاه مقام معظم رهبری، مناسبت‌ترین زمینه برای فعالیت اجتماعی زنان، عرصه‌های علمی است. ایشان می فرمایند: «کارهای دانشگاهی و علمی از هر نوعش برای زن مناسب است. زن اگر بخواهد استاد شده، تعلیم و تدریس کند، کتاب بنویسد، کارهای فرهنگی بکند؛ در هر رشته‌ای که باشد فرق نمی‌کند؛ چه رشته علمی محض باشد، چه رشته‌های علوم انسانی، تجربی و دینی باشد، تفاوتی نمی‌کند».
وی افزود: یکی از شاخص‌های مرجعیت علمی، تعداد دانشمندان پراستناد هر کشور است که خوشبختانه بانوان پژوهشگر ایرانی در عرصه مرجعیت علمی در سطح ملی و بین‌المللی جایگاه ویژه ای دارند. طبق آخرین گزارش این مؤسسه، 557 بانوی پژوهشگر ایرانی پراستناد در میان پژوهشگران پراستناد حضور دارند که  12.75 درصد از پژوهشگران پراستناد کشور را تشکیل می‌دهند.

گفتنی‌است، 46 نفر از بانوان پژوهشگر در 13 حوزه موضوعی کسب و کار، مدیریت و حسابداری، علوم جغرافیایی، روان شناسی، علوم اجتماعی، علم اطلاعات و دانش شناسی، زبان و زبان‌شناسی، علوم تربیتی، علوم اقتصادی، جامعه شناسی و علوم سیاسی، زبان و ادبیات، علوم تاریخی، الهیات و معارف اسلامی و سایر حوزه ها امتیاز لازم را کسب کردند که دکتر آزیتا افراشی، استاد پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در حوزه موضوعی زبان و زبان‌شناسی به‌عنوان یکی از پژوهشگران پراستناد این حوزه معرفی شد./پایان

کلید واژه ها: نام دکتر افراشی در جمع بانوان پژوهشگر ایرانی پراستناد مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام ISC پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) isc آی اس سی