چهارمین پیش‌نشست همایش ملی «مسئلۀ تورم در ایران؛ ریشه‌ها، آثار و سیاست‌ها» برگزار می‌شود

۱۰ آبان ۱۴۰۲ | ۰۸:۰۰ کد : ۲۴۴۵۰ خبر و اطلاعیه

پژوهشکدۀ اقتصادِ پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی چهارمین پیش‌نشست همایش ملی «مسئلۀ تورم در ایران؛ ریشه‌ها، آثار و سیاست‌ها»  را در تاریخ  14 آبان‌ماه 1402برگزار می‎کند:
چهارمین پیش‌نشست از سلسله‌نشست‌های همایش ملی «مسئلۀ تورم در ایران؛ ریشه‌ها، آثار و سیاست‌ها» با عنوان «تحلیل تورم و روابط بین‌الملل در ایران» با سخنرانی دکتر مصطفی سمیعی‌نسب، عضو هیأت‌ علمی دانشگاه امام صادق (ع)؛ دکتر زهرا مشفق، سرپرست گروه اقتصاد بین‌الملل پژوهشکدۀ امنیت اقتصادی تدبیر؛ دکتر الناز باقرپور اسکویی، پژوهشگر و مدرس دانشگاه و دکتر لیلاسادات زعفرانچی، عضو هیأت علمی پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی (دبیر نشست) پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی در تاریخ 14 آبان‎ماه 1402 از ساعت 10 الی 12 برگزار می‌شود.
از علاقمندان دعوت می‌شود برای شرکت در این نشست تخصصی در سالن ادب پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی حضور به‌هم رسانند. همچنین، امکان حضور غیرحضوری (برخط) در نشست از طریق این پیوند: https://webinar.ihcs.ac.ir/b/ihc-xmd-eho-zal فراهم است.

پژوهشکده اقتصاد
پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی

کلید واژه ها: چهارمین پیش‌نشست همایش ملی مسئلۀ تورم در ایران؛ ریشه‌ها، آثار و سیاست‌ها